"Стіна Яценюка" - наше все: "Фронтовики" прагнуть витратити конфісковані гроші Януковича на сумнівне дітище свого шефа

​Максим Бурбак також пропонує направити 250 млн гривень від спецконфіскації на підтримку українських стартапів.

Максим Бурбак. Фото:http://nfront.org.ua/

"Народний фронт" пропонує направити 500 млн грн, отриманих від спецконфіскації коштів Януковича на інженерне облаштування кордону з Росією. Про це з трибуни парламенту заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак, передають Патріоти України з посиланням на Главком.

"Я підкреслю, що за аналогічним українським проектом такі ж інженерні споруди на кордоні з Росією будує Литва та інші держави НАТО. Закритий кордон з Росією – це гарантія національної безпеки!, - наголосив керівник фракції.

Максим Бурбак також пропонує направити 250 млн гривень від спецконфіскації на підтримку українських стартапів, а саме - на створення національного Стартап Фонду України.

"Це фонд для розробок в ІТ-галузі, які направлені на вирішення найбільших національних економічних і соціальних проблем. Такі фонди успішно працюють і приносять користь у США, Франції, Індії та інших країнах", - підкреслив Бурбак.

"Наші талановиті хлопці та дівчата повинні отримати можливість розвивати українську ІТ-галузь, тут отримати роботу і принести користь нашій економіці і своїй країні", - наголосив він.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: