"Стоим поперек дороги жидам": У партії Путіна зібралися вигнати євреїв за знищення російського народу

Учасник праймеріз на виборах в Держдуму РФ від партії "Єдина Росія" Владислав Вихорєв пообіцяв "повністю вигнати євреїв з влади".

У партії Путіна зібралися вигнати євреїв за знищення російського народу. Фото: ЖЖ.

Учасник праймеріз на виборах в Держдуму РФ від партії "Єдина Росія" Владислав Вихорєв 10 квітня заявив на дебатах в Челябінську, що євреї планомірно знищують російський народ. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вихорев висловив думку, що при президентові РФ Борисі Єльцину стався "єврейський переворот", за підсумками якого, на думку претендента в кандидати в депутати Держдуми, населення Росії зменшилося на 10,5 млн осіб, і надалі скорочуватиметься по мільйону осіб на рік.

"Російський народ державотворчий сам опинився на межі вимирання", - заявив представник "Єдиної Росії". "Це добре спланована, чітко продумана, жорстко виконана програма знищення національної культури, національної освіти, національного виробництва і національної фінансової системи, а найголовніше "зведення" російського народу", - стверджував у своїй промові Вихорєв.

За його словами, знищення росіян - це мета євреїв. "Нас, росіян, вбивають за те, що ми стоїмо поперек дороги жидам", - підсумував учасник праймеріз. Він пообіцяв "повністю вигнати євреїв з влади".

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...