Стратегія на перемогу: Для деокупації Криму пропонують створити тіньовий уряд

Такий уряд повинен постійно ставити на порядок денний кримську тему.

Ілюстрація:www.ednist.info

Для вирішення питання з деокупації Криму необхідно створити тіньовий уряд, який буде постійно ставити на порядок денний кримську тему. Про це заявив ректор відновленого на материковій Україні Таврійського національного університету імені Вернадського Володимир Казарін, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Потрібно говорити про тіньовий уряд Криму. Це вже перевірено світовою практикою. Польща жила з тіньовим урядом, у Лондоні був скільки десятиліть. І він свою роль відігравав: знов і знов повертав до польської проблеми європейські інституції і все інше. Потрібно це робити, в тому числі, щоб знов і знов на порядку денному це питання порушувати", – вважає Казарін.

Раніше глава Меджлісу Рефат Чубаров заявляв, що будь-який діалог щодо повернення Криму Україні буде мати результат, якщо Росія візьме у ньому участь, однак цього в Кремлі не хочуть.

"Напрямок залишається вкрай складним": Зеленський приїхав у Харків і провів засідання Ставки

четвер, 16 травень 2024, 13:15

Президент України Володимир Зеленський у четвер, 16 травня, приїхав із візитом до Харкова, де заслухав доповіді військово командування. Про це він повідомив у Telegram, передають Патріоти України. Він провів засідання Ставки верховного головнокомандува...

Вже відомо про перші розстріли мирних жителів: У Вовчанську окупанти беруть цивільних у полон

четвер, 16 травень 2024, 12:43

У Вовчанську військові РФ беруть цивільних у полон, відомо про перші розстріли мирних жителів окупантами. Про це повідомив у четвер, 16 травня, міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, передають Патріоти України. У повідомленні Клименка у Telegr...