Щоб не потрапити в "чистилище": Російський актор з колегами зареклися їхати на концерти у Крим

Мова йде про акторів гумористичного театру "Квартет И", засновники якого родом з Одеси.

Ростислав Хаїт. Фото:РИА Новости

Актор, учасник і співзасновник театру "Квартет И" Ростислав Хаїт заявив, що він і його колеги не поїдуть в анексований Крим. Про це він повідомив в інтерв'ю сайту "Говорит Москва", передають Патріоти України.

"Нам з Криму не дзвонили ні разу, а якби подзвонили, ми б не поїхали саме через цю ситуацію. Тому що поки вона не прояснилася. При всій повазі до жителів Криму, вони ні в чому не винні, але ми про себе теж думаємо. у мене мама, тато і старший брат в Одесі, що ж, я не буду їздити туди?", - сказав Хаїт.

Також, російський актор привів яскравий приклад своєї колеги Нонни Грішаєвої, у якої виникли проблеми з в'їздом до України після гастролей в Криму. За його словами, Нонні офіційно не заборонили в'їзд в Україну, але при цьому подзвонили і сказали «не приїжджай, буде погано". Нонна - людина, яка активно підтримує нинішню владу в Росії. І якщо вона була в Криму, то відповідно до українського законодавства, якщо вона в'їхала туди не через територію України, то вона порушила закон.

Слід нагадати, що раніше російський актор, один з учасників і засновників комічного театру "Квартет И" Леонід Барац, який родом з Одеси, назвав українців і росіян абсолютними братами. Також він зазначив, що ворожнеча між країнами - поверхнева. "У глибині ... Ось на поверхні все це - ой, зараз ми вас задушимо, російські козли. А в глибині ми, в загальному, абсолютно брати і сестри. Ось", - сказав Барац. У той же час, комік зазначив, що в Одесі його зустрічають відмінно і приїжджати він туди любить.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...