Суд заарештував першого заступника голови Шевченківської РДА в місті Києві

Віктору Андрєєву та його спільнику, які напередодні були затримані прокуратурою за підозрою у розкраданні комунального майна та привласненні коштів на загальну суму 29 млн грн, визначено грошову заставу у розмірі 2 млн грн та 480 тис гривень відповідно.

Під час затримання В.Андрєєва. Фото: Прокуратура.

Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді 60 діб арешту з можливістю застави першому заступнику голови Шевченківської РДА Віктору Андрєєву та його спільнику, які напередодні були затримані прокуратурою за підозрою у розкраданні комунального майна та привласненні коштів на загальну суму 29 млн грн. Про це повідомила в суботу прес-служба прокуратури Києва, передають Патріоти України.

При цьому суд визначив у якості альтернативи розмір застави у сумі 2 млн гривень для посадовця РДА, та 480 тис гривень - для його спільника.

"У зв'язку з тим, що прокурор у судовому засіданні наполягав на заставі у розмірі 29 млн грн для кожного, що відповідає сумі заподіяних зловмисниками збитків, наразі вказані рішення суду вивчаються на предмет можливого оскарження в цій частині", - зазначили в прокуратурі.

Як повідомлялося, 24 березня прокуратурою Києва було затримано та повідомлено про підозру першому заступнику голови Шевченківської районної державної адміністрації в місті Києві Віктору Андрєєву у розкраданні майна територіальної громади та заволодінні коштами комунальних підприємств.

"Логістика запрацює саме в цей період": Коваленко розповів, як конкретно Україна може використати американську військову допомогу

середа, 24 квітень 2024, 8:30

Військовий експерт Олександр Коваленко заявив, що завдяки американській допомозі Київ зможе стабілізувати лінію оборони, а також почати формувати резерви для контрнаступальних дій. Хоча затримка її надання негативно позначилася на ситуації на фронті, н...

$260 млрд агресора на допомогу Україні: ЄС розробив план щодо використання доходів від заморожених активів РФ – Боррель

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від «заморожених» активів Росії та витратити їх на потреби України, каже Жозеп Боррель . Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від заморожених актив...