Су*ий син!: Терорист Гіркін прокоментував відмову Лаврова визнати "ЛДНР"

Лаврова взагалі зрозуміти неможливо, переконаний терорист.

Терорист Гіркін. Фото: ЖЖРосія не потребуватиме Мінських угод, якщо визнає незалежність окупованих бойовиками територій Донбасу. Про це заявив колишній ватажок проросійських бойовиків на Донбасі Ігор Гіркін (Стрєлков), повідомляють Патріоти України.

"Лаврова взагалі зрозуміти неможливо... Тому що, коли Москва визнає незалежність "ЛНР" і "ДНР" - то на кой ляд їй будуть взагалі убогі і мерзенні в усіх відношеннях Мінські угоди укупі з усім "міжнародним тиском на Київ"?" - сказав він.

Він висловив нерозуміння заяви Лаврова про те, що визнання "ЛДНР" дозволить Заходу відійти від "ніжної позиції тиску" на українське керівництво. "А на який ляд, містер Лавров, очолюваному вами дипломатичному відомству РФ така ось "ніжна позиція"? Вона подвигнула Київ хоч на якісь поступки, чи що? Так? Ні? Якщо так - то на які, будьте ласкаві уточнити? Якщо немає - то в чому її "сакральна (вона ж сермяжная і плоскінні - по Васисуалія Лоханкіна) цінність?" - зазначив він.

Нагадаємо, вчора міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров розповів, чому Росія не визнає "ЛДНР". Зокрема, він сказав: "Це (визнання - ред.) к мінімум дасть привід того ж Заходу відійти від нинішньої, навіть дуже такою ніжною позиції тиску на Київ".

"Той, хто каже, що війна має бути заморожена, ніколи не дивився на карту": Генерал Годжес вказав на головну проблему

субота, 4 травень 2024, 8:58

Україна не повинна погоджуватись на заморожування війни, оскільки для країни-агресора Росії це буде лише додатковим часом на підготовку наступного кроку. Москва вже неодноразово показувала, що не збирається дотримуватись жодних укладених угод. Таку дум...

Не треба їх переоцінювати? Ізраїльський військовий експерт пояснив, чого очікувати Україні від безпекових угод

субота, 4 травень 2024, 8:42

Безпекові угоди з країнами-партнерами, над якими наразі працює Україна, не варто переоцінювати. Вони здатні дати нашій державі воєнно-стратегічний і моральний запас міцності, однак це не комерційні контракти, за порушення яких введуть санкції для поруш...