Свята людина: "На тлі депутатів зі звичайними валізами готівки нардеп Матвієнко просто вразив", - соцмережі

Нардеп від БПП Анатолій Матвієнко задекларував... церкву.

 Анатолій Матвієнко. Фото: facebook.com/17Channel.

Народний депутат України Анатолій Матвієнко вніс до податкової декларації за 2015 рік храм Успіння Пресвятої Богородиці площею 40,9 кв. м, який розташований в селі Бирлівка Вінницької області. Документ опублікований в Єдиному державному реєстрі декларацій, повідомляють Патріоти України.

Відзначимо, що цю новину не залишили без уваги українські журналісти і користувачі соціальних мереж. "А я все думав: як же ці святі виглядають?" - іронічно прокоментував новину Геннадій Гранько.

До речі, влітку навколо храму Успіння Пресвятої Богородиці розгорівся скандал. Анатолій Матвієнко обіцяв передати храм, будівництво якого він спонсорував, релігійній громаді УПЦ МП, але через деякий час передумав. У свою чергу, парафіяни заявили, що у них відбирають храм.

Судячи по податковій декларації, церква залишилася у власності Матвієнко, хоч він і обіцяв подарувати її місцевій громаді.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...