Свято наближається: Розенко повідомив про підвищення пенсії восени 2016 року

Грядуть зміни: соціальну виплату планують підняти не на 5, як раніше, а на 10 відсотків.

Павло Розенко. Фото google.com

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко повідомив, що громадяни держави матимуть підвищену пенсію вже восени 2016 року. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "NewsOne".

Наразі Кабінет Міністрів шукає ресурси для підвищення пенсії й усі додаткові ресурси уряд спрямовуватиме на покращення соціальних стандартів. Він також пообіцяв, що з грудня пенсію підвищать на 10%.

Павло Розенко розповів і про скасування програми про оподатквання пенсій і заявив, що від цієї неї зможуть відмовитися, якщо це дозволятиме фінансовий стан Пенсійного фонду.

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...