Свій погляд на зраду та інтереси країни: Парубій може торпедувати Мінські угоди - експерт

Політичний аналітик вважає позицію Андрія Парубія вирішальною у питанні фактичної реалізації Мінських угод

Андрій Парубій - загроза для "Мінських угод"? Фото з  uapress.info.

Імплементація Мінських угод зараз знаходиться на завершуючій стадії, і від позиції Андрія Парубія тепер залежить кінцевий результат - вважає відомий аналітик Олександр Кочетков. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Хвилю". Таку думку він висловив у статті "Мінські угоди - фатальна помилка Петра Порошенко".

У процесі реалізації угод важливу роль зіграє саме спікер Верховної Ради. За словами Кочеткова, для "елегантного торпедування" Мінських угод Парубію достатньо діяти згідно закону про регламент. Спікер має не ставити питання на голосування багаторазово, не допускати "кнопкодавства" та нагадати депутатам, що обурені громадяни, які обов'язково будуть стояти біля Верховної Ради, скоро опиняться "під куполом", - пише аналітик.

Кочетков також вважає, що Андрій Парубій поступово стає звичайним бюрократом, але, в той же час, не є активним зрадником інтересів народу. Така ж думка у політолога і про заступників спікера ВР. Висновок аналітика такий: Порошенко не може запропонувати Парубію нічого гідного, окрім даної посади.


2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...