"Свободу Надії": Обама зажадав від Кремля негайно звільнити Савченко

Президент США Барак Обама закликав Володимира Путіна звільнити затриману льотчицю і парламентарія Н.Савченко відповідно до положень Мінських домовленостей», - прес-секретар посольства США в Москві Вілл Стівен.

Н.Савченко. Фото: ria.ru.

Барак Обама в телефонній розмові з Путіним зажадав звільнити українського військовослужбовця Надію Савченко, над якою зараз йде судилище в Росії. Путін говорив з Обамою після того, як оголосив про початок виведення військ з Сирії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Президент США Обама під час телефонної розмови з Путіним заявив про необхідність звільнити Надію Савченко, розповів сьогодні прес-секретар посольства США в Москві Вілл Стівен.

«Президент США Барак Обама закликав свого російського колегу Володимира Путіна звільнити затриману льотчицю і парламентарія Н.Савченко відповідно до положень Мінських домовленостей про необхідність звільнення всіх незаконно утримуваних осіб», - повідомив він.

Хороша новина. Будемо сподіватися, що фашист Путін виконає цю вимогу Обами і найближчим часом звільнить Надю Савченко.

Нагадаємо, 7 березня в Європі почали вимагати звільнити Савченко та ініціювали створення «списку Савченко». Причому, потім стало відомо, що під №1 в цьому списку буде стояти президент РФ Путін. Відповідно, він стане нев'їзним в демократичні країни, а також Захід займеться активним пошуком і арештом майна Путіна за кордоном.

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...