"Сирники, як і вареники та борщ, є частиною нашого національного ДНК": Тимошенко в День кондитера розповіла, як готувати популярну страву (відео)

У записаному лідеркою "Батьківщини" відео вона порадила одному "дуже відомому в Україні кондитеру" повертатися у свою професію.

Юлія Тимошенко розповіла, як правильно треба готувати сирники. Фото:скрін відео

Народний депутат, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко похвалилася своїми кулінарними талантами. Так, політик на камеру розкрила свій секрет приготування сирників. Відео приготування страви вона поділилася на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Я жодного разу ще не змогла пройти повз кондитерських виробів, це неможливо. І сьогодні, 3 травня, в День кондитера я б хотіла поговорити про наше національне блюдо – сирники. Сирники, також як і вареники, борщ, вони є частиною нашого національного ДНК, частиною нашої душі. І сьогодні я хочу показати рецепт сирників моєї сім’ї", – зазначила вона.

Тимошенко розповіла, що головне в приготуванні її сирників це застосуванні стевії замість цукру.

Відзначимо, що особисто нардеп нічого не готувала, а просто розповіла рецепт і показала готову страву. При цьому користувачі мережі відзначили, що Тимошенко розмовляючи українською мовою неправильно називала слова.

"Цікаво, як з сиру можна приготувати національну страву сирники? Може тому, що їх готують з сиру? В Україні сир, творог – за поребриком", – написала одна з користувачок.

Слід зауважити, що наприкінці відео, лідер "Батьківщини" порадила одному "дуже відомому в Україні кондитеру" повертатися у свою професію.

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...