Системна криза ВМФ Росії: Першим пішов Балтійський флот

У військовому флоті Путіна спостерігаються великі проблеми.

 Балтійський флот РФ. Фото: РИА Новости.

Українська розвідка розповіла про значні технічні проблеми в Балтійському флоті ВМФ Росії. Про це повідомляється на сторінці Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook, пишуть Патріоти України.

У травні-червні поточного року контрольною перевіркою інспекції Міноборони РФ у з'єднаннях та частинах Балтійського флоту виявлено низьку боєздатність бойових кораблів для виконання завдань у морі, незадовільний технічний стан суден допоміжного флоту, а також військової техніки берегових військ.

Зокрема, несправними і не готовими до ведення військових дій визнані 27% бойових кораблів, 28% суден забезпечення і 34% бронетанкової техніки.

Також у зв'язку з технічними проблемами не змогли вийти в райони зосередження: 88% бойової техніки 336 окремої бригади морської піхоти, 59% – 152 ракетної бригади, 95% – 244 артилерійської бригади, 87% – 22 окремого зенітно-ракетного полку, 78% – 7 окремого мотострілецького полку, 15% літаків 72 авіабази.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...