"Системний збій в Європі чи Україні?": Шустер LIVE від 8 квітня, пряма трансляція (відео)

Сьогодні учасники ток-шоу обговорюють резонансні події тижня, головною з яких є результат голосування на референдумі в Нідерландах та його наслідки для України.

Савік Шустер. Фото:vk.com

До вашої уваги - пряма онлайн-відеотрансляція політичного ток-шоу Шустер Live. Прямий ефір можна подивитися на каналі SavikShusterStudio у відеохостингу Youtube, передають Патріоти України.

Темою сьогоднішньої програми є: "Асоціація Україна-ЄС: системний збій в Європі або Україні?" Панамське досьє ": навіщо українцям офшори?"

Як відомо, уряд Нідерландів готується до ретельного вивчення всіх документів про асоціацію Україна - ЄС після офіційного оголошення результатів референдуму.

Прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте після закінчення голосування заявив, що влада країни буде ретельно переглядати Угоду про асоціацію з Україною, щоб задовольнити всі сторони.

В гостях у Шустера сьогодні виступатимуть: Саша боровик, Сергій Лещенко, Олег Тягнибок, Віталій Шабунін, Сергій Соболєв, і навіть Нестор Шуфрич.

Україні передадуть прототипи артилерійських снарядів дальністю у 100 км – голова правління Rheinmetall

неділя, 5 травень 2024, 16:52

Оборонний концерн Rheinmetall (Німеччина) протягом 2024 року планує поставити Україні "сотні тисяч" артилерійських боєприпасів. Серед них будуть прототипи снарядів із дальністю 100 кілометрів. Про це оголосив голова правління Rheinmetall Армін Папперге...

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...