Ситуація в зоні АТО: Терористи атакували Піски і Зайцево, під обстрілом - Красногорівка і Водяне

Українські військові відкривають вогонь у відповідь.

Ілюстрація: ЖЖЗа минулу добу в районі проведення антитерористичної операції російські окупаційні війська 61 раз відкривали вогонь по позиціях Сил АТО. Зокрема 38 разів на Донецькому, 20 на Маріупольському та 3 на Луганському напрямках, повідомляють Патріоти України.

На Донецькому напрямку під вогонь із 122 мм артилерії потрапили українські опорні пункти в Пісках та Зайцевому. Із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів ворог бив в Авдіївці та Новгородському. Під обстріл з гранатометів потрапили наші позиції у Мар’їнці, Луганському, Пісках і Троїцькому.

Не припиняє противник збройні провокації й на Маріупольському напрямку. Найгарячіше було під Широкиним. Тут російські окупанти застосували 122 мм артилерію, 120 та 82 мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Також, з мінометів 120 калібру ворог стріляв по Водяному та Красногорівці. На Луганщині противник вів вогонь зі стрілецької зброї по наших захисниках поблизу Новоолександрівки та Новотошківського.

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...