Ситуація в зоні АТО: Терористи зосередили вогневі зусилля у Мар'їнці, намагаючись витіснити українських військових

Українські захисники у відповідь відкрили вогонь по ворогу.

Ілюстрація: ЖЖУ зоні проведення антитерористичної операції бандитські угрупування продовжують активні бойові дії. За попередню добу противник 42 рази відкривав вогонь по українських позиціях, що на 13 разів більше порівняно з добою раніше, йдеться у повідомленні штабу, передають Патріоти України.

Міномети калібру 82 мм в напрямку сил АТО було використано бойовиками біля Авдіївки, Водяного, Тарамчука, Новотошківського, Красногорівки та Новомихайлівки, а міномети калібру 120 мм - по підрозділах українських воїнів у районі Новотроїцького. Обстрілюючи сили АТО в цих населених пунктах, найманці ускладнювали обстановку постійними обстрілами зі зброї меншої потужності.

Крім того, активність бандитських формувань спостерігалась поблизу Новозванівки, Зайцевого, Широкіного, Щастя, Попасної та Станиці Луганської. "Найбільше обстрілів з гранатометів різних систем, кулеметів, стрілецької зброї зафіксовано у Мар’їнці. Незважаючи на чималі зусилля бойовиків, позиції українських підрозділів залишилися незмінними", - зазначили у прес-центрі АТО. Всього за вказаний період воїни Збройних Сил України змушені були 13 разів відкривати вогонь у відповідь.


Детальніше читайте на УНІАН:http://www.unian.ua/war/1330119-boyoviki-zoseredili-vognevi-zusillya-u-marjintsi-namagayuchis-vitisniti-ukrajinskih-viyskovih.html

На концерті Кобзона триває тисячний аншлаг:: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 1 травня

середа, 1 травень 2024, 7:58

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 01.05.24 орієнтовно склали:

Нічні вибухи пролунали у Ростові та Вороніжі. Дрони повторно вразили один з найбільших у росії на рязанський НПЗ

середа, 1 травень 2024, 7:48

У ніч проти 1 травня у Ростові-на-Дону, Рязані та у Воронежі (Російська Федерація) пролунали вибухи. Про це бідкаються російські Telegram-канали. . Близько 02:20 за місцевим часом пролунав вибух у Воронежі. Губернатор області Олександр Гусєв повідом...