Ситуація в зоні АТО загострилась: Відбулось бойове зіткнення

Бойовики протягом доби 35 разів порушили умови перемир'я по всій лінії розмежування.

Бойовики. Фото: ЖЖУ прес-центрі штабу АТО повідомили, що в районі Донецька під вогонь противника потрапили Піски, Опитне, Авдіївка і Верхньоторецьке, передають Патріоти України.

"Застосовуючи стрілецьку зброю, гранатомети та великокаліберні кулемети, окупанти намагались спровокувати наших захисників на відкриття вогню у відповідь в районі Новгородського, Зайцевого та Майорська, які розташовані північніше Горлівки", заявили у штабі.

Крім того, біля Світлодарська зафіксовано застосування бойовиками великокаліберних кулеметів. Біля Луганського працювали снайпери. На тій же ділянці відбулось бойове зіткнення. Внаслідок короткого бою сили АТО відкинули нападників на вихідний рубіж.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...