"Ты подарил мне счастье": Вдова Мотороли показала фото дітей терориста

А скільки "щастя" він подарував "асвабаждьоннаму" народу Донбаса - і не порахувати!

"Ячейка общества приказала долго жить". Фото: ВК.

Дружина ліквідованого у Донецьку терориста "ДНР" Мотороли Олена Павлова показала у мережі їхніх спільних дітей. Пост, присвячений Моторолі, Павлова розмістила на своїй сторінці ВКонтакте, повідомляють Патріоти України.

"Ти поруч... Вогник нашої любові буде світити вічно! Я люблю тебе безмежно. Ми любимо тебе... Ти подарував мені щастя. Я не жила до тебе..." - написала вдова.

Нагадаємо, Моторола загинув у неділю, 16 жовтня, коли в ліфті його будинку спрацював вибуховий пристрій. Влада ДНР називають вбивство терактом і вважають, що його здійснили українські диверсанти.

Так звана влада невизнаної "ДНР" вже заявила, що вибух влаштували українські диверсанти. Терористи і їхні кишенькові ЗМІ заперечують, що вбивство могло бути вигідно владі "республіки".

Ватажок бойовиків незаконного угруповання «ДНР» Олександр Захарченко відреагував на загибель російського найманця Мотороли погрозами в адресу України.

Тим часом в соцмережах ажіотаж з приводу смерті терориста - користувачі соцмереж не шкодують епітетів для російського вбивці.

Сусіди з Донецька розповіли про останні хвилини нікчемного життя російського найманця Мотороли.

Російські пропагандистські ЗМІ опублікували відео з місця загибелі Арсенія Павлова,відомого під прізвиськом "Моторола".

Журналісти з'ясували скільки під час війни на Донбасі встиг награбувати російський найманець Арсен Павлов, відомий під прізвиськом Моторола.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...