"Эх, тяжелый, с*ка!": У мережі з'явилося відео, як виносили залишки Мотороли з ліфта

Для того, щоб винести останки терориста, знадобилося четверо рятувальників.

Скрін відео У мережі з'явилося перше відео з місця загибелі одного з ватажків "Донецької народної республіки" Арсенія Павлова, відомого під прізвиськом "Моторола". Відповідний ролик був опублікований на YouTube-каналі російського пропагандистського сайту Life News, передають Патріоти України.

У кадрі показано, як чотири рятувальники виносять тіло Мотороли і його охоронця з закривавленої кабіни ліфта, яку рознесло вибухом. Після цього епізоду самі терористи приступають до вивчення обставин замаху на Павлова.

Також у відео можна побачити закривавлену каску, бронежилет і зброю, яка була при собі у командира угруповання "Спарти".

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...