«Та йдіть Ви нафіг зі своїм Донбасом» - українцям пропонують відмовитись від окупованих територій

На думку російського експерта, саме в такий спосіб Україна зможе повернути території окупованого Донбасу.

Фото:tyzhden.ua

Російський журналіст та публіцист Олександр Невзоров заявив, що Україна може повернути окуповані райони Донбасу, якщо на час відмовиться від них, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Ехо Москви».

За словами експерта нині обстановка на Донбасі далека від перемир'я і її продовжують розпалювати представники кримінальних утворень, які захопили українські території.

Журналіст звинувачує українську сторону у тому, що «вони тільки вміють вирішувати питання новобранцями і спробами ці невдалі та невмілі, дуже героїчні, дуже красиві, але абсолютно невмілі».

Олександр Невзоров заявляє - «питання окупації українських територій можна було б вирішити елементарно просто», але для цього треба бути «справжніми гравцями і справжніми авантюристами». Представникам української влади він запропонував альтернативний варіант вирішення ситуації.

«Якби Україна відмовилася і сказала: та йдіть ви нафіг зі своїм Донбасом, так? То, запевняю вас, в ту ж секунду всякий інтерес до Донбасу втратила б і Росія», - пояснив він.

«Як тільки до нього втрачає інтерес Росія (може бути, що вона протягом місяця пару баночок зі старою гречкою надішле в якості гуманітарної допомоги) але все інше припиниться . І через якийсь час цей абсолютно нікому не потрібний Донбас спокійно повертає Україну до себе, вже, загалом, природним чином очищений від усіх тих бандформувань, які його захопили. І всі задоволені» , - резюмував Невзоров.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...