"Та йому наплювати абсолютно і на Єрофєєва, і на Александрова": Адвокат Савченко про можливість звільнення Наді

"Путін вбачає в українській льотчиці певну матеріальну сутність, яку можна "покласти на шальку терезів" у зв'язку з іншими домовленостями", - переконаний адвокат.

Надія Савченко. Фото: ЖЖАдвокат Надії Савченко вважає, що президент Росії утримує Савченко не для обміну, а для вирішення фінансово-політичних питань, повідомляють Патріоти України.

"Я думаю, що він (Путін - 5.ua) гранично чіткий - йому гроші важливіші, ніж люди", - заявив адвокат Микола Полозов в ефірі "5 каналу" в середу, 16 березня. На його думку, Путін вбачає в українській льотчиці певну матеріальну сутність, яку можна "покласти на шальку терезів" у зв'язку з іншими домовленостями.

"Багато хто говорить: "Давайте Савченко міняти на Єрофєєва і Александрова". Та йому наплювати абсолютно і на Єрофєєва, і на Александрова, треба буде - він у топку дивізію, три кине. Питання не в людях, питання саме в тому фінансовому і політичному інтересі, який він хоче отримати з цього", - вважає захисник українки. Полозов наголосив: "Тому я вважаю, що тиск, який чиниться, - видимий і невидимий, зрештою має призвести до її звільнення".

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко заявляв, що готовий скористатись своїм конституційним правом і обміняти Надію Савченко, утім, за його словами, протягом двох років жодної пропозиції про обмін заручниці Кремля не надходило.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...