Таємна сім'я російського президента: Аліна Кабаєва вперше з'явилася на публіці з дітьми Путіна, - Daily Mail

Кохана російського президента прийшла в московський Палац спорту з двома дітьми, наявність яких вона раніше заперечувала.

Кабаєва з дітьми на спортивному заході в Москві. Фото: politland.com.

Любовні стосунки колишньої гімнастки і президента РФ обговорюють вже кілька років. Про те, чи одружилися Аліна Кабаєва і Володимир Путін, фото, новини і останні подробиці з життя "таємної родини" глави Росії в матеріалі Styler, який пропонують своїм читачам Патріоти України.

Кабаєва і Путін батьки трьох дітей?

30 вересня о Daily Mail були опубліковані фото російської спортсменки і депутата Держдуми Кабаєвої з двома дітьми. Імовірна кохана президента прийшла на спортивний захід в московський Мегаспорт з двома хлопчиками, а на безіменному пальці гімнастки красувалося кільце, яке вона безуспішно намагалася приховати від папараці.

Кабаєва і Путін: фотодокази роману опублікував Daily Mail.

Британські журналісти припустили, що це і є "секретна сім'я" Путіна. З чуток, Кабаєва народила трьох дітей від російського президента.

У 2009 році американський журнал New York Post потряс громадськість повідомленням про те, що Аліна Кабаєва народила Путіну сина. Спортсменка цю звістку спростувала, але саме в цей період вона набрала вагу, тому її слова ЗМІ поставили під сумнів.

Путін вручає нагороду АлінІ Кабаєвій.

Взимку 2013 року з'явилася інформація про те, що гімнастка подарувала президенту другу дитину, а в 2015-му в швейцарській клініці на світ з'явилася наймолодша дитина Путіна.

Кремль офіційно не підтвердив цю інформацію. Однак саме в березні 2015 року президент зник з поля зору журналістів на тиждень.

Кабаєва і Путін: чи було весілля?

Плітки про роман Аліни Кабаєвої з президентом Росії з'явилися ще в 2006-му році, коли чемпіонка зі спортивної гімнастики прийшла у велику політику. А через два роки в газеті "Московський кореспондент" була опублікована стаття про нібито підготовку весілля Кабаєвої і Путіна. Але на той момент президент був одружений, і резонанс навколо цієї новини швидко згас.

Кабаєва і Путін - весілля. Фото з обкладинки "Московского корреспондента".

Хоча вже в 2013 році глава РФ оголосив про своє розлучення після 30 років шлюбу з дружиною Людмилою. Саме Аліну Кабаєву "жовта" преса назвала розлучницею президентського подружжя. Приводом до нових пліток стало вручення гімнастці нагороди за заслуги в спорті особисто з рук Путіна.

У 2014-му році на відкритті Олімпіади у спортсменки на руці помітили обручку, і знову виникло питання: одружилися чи Кабаєва і Путін? Новини про особисте життя гімнастки і все чутки про любовні стосунки президента досі не мають офіційних доказів.

Обручка у Кабаєвої на Олімпіаді 2014.

Але 30 вересня 2016 року Аліна Кабаєва знову з'явилася на публіці не тільки з обручкою, а й з двома дітьми, наявність яких вона раніше повністю спростовувала.


Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...