Так і до Москви дійдуть: Китай буде посилено заселяти кордон з Росією

Китайцям дозволили народжувати і троє дітей.

Ілюстрація: ЖЖКитай прийняв рішення посилено заселяти прикордонні з Росією райони Далекого Сходу. Жителям прикордонних міст сусідньої з російським Далеким Сходом провінції Хейлуцзян дозволено народжувати до трьох дітей, що на одну дитину більше встановленого обмеження в Китаї. Про це з посиланням на рішення провінційних законодавчих зборів і місцеве Управління охорони здоров'я та планового дітонародження повідомляють китайські ЗМІ, передають Патріоти України.

Згідно з новими правилами народження третьої дитини дозволяється для ряду категорій жителів провінції: китайським репатріантам хуацяо, а також переселенцям з Гонконгу, Макао і Тайваню, жителям прикордонних районів, батькам, чиї діти - інваліди, парам, де один або двоє подружжя належать до нацменшин орочонів, евенків, нанайців, дауров, сібо.

До прикордонним містам відносять: Мохе, Хума, район Айхунь міста Хейхе, Сунь-у, Сюньке, Цзяінь, Лобей, Субине, Тунцзян, Фуюань, Жаохе, Хулін, Мішань, Цзідун, Мулин, Дун'нін, Суйфеньхе. Незважаючи на недавнє зняття обмежень на народження другої дитини в масштабах усього Китаю, новою можливістю користуються далеко не всі китайці, що пов'язано зі зміною способу життя міських жителів.

На концерті Кобзона триває тисячний аншлаг:: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 1 травня

середа, 1 травень 2024, 7:58

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 01.05.24 орієнтовно склали:

Нічні вибухи пролунали у Ростові та Вороніжі. Дрони повторно вразили один з найбільших у росії на рязанський НПЗ

середа, 1 травень 2024, 7:48

У ніч проти 1 травня у Ростові-на-Дону, Рязані та у Воронежі (Російська Федерація) пролунали вибухи. Про це бідкаються російські Telegram-канали. . Близько 02:20 за місцевим часом пролунав вибух у Воронежі. Губернатор області Олександр Гусєв повідом...