"Так получилось": Ізраїль влучно накрив вогнем росіян у Сирії (відео)

Знищення ПЗРК «Панцир» відбулося під час операції відплати 9 травня, в результаті якої було ліквідовано до 30 об'єктів ППО на території Сирії.

Ізраїльтяни знищили "Панцир" разом із росіянами. Фото: скріншот з відео.

Ізраїль знищив в Сирії російський ПЗРК «Панцир», в результаті чого було вбито двоє російських військових. Також в мережі з'явилося відео знищення ракетного комплексу в Сирії, передають Патріоти України.

В арабських соцмережах також повідомлялось, що знищення ПЗРК «Панцир» відбулося під час операції відплати 9 травня, в результаті якої було ліквідовано до 30 об'єктів ППО на території Сирії.

Згідно з наведеною інформацією, ПЗРК був знищений в момент перезарядки боєкомплекту. Повідомляється також, що ракета потрапила прямо в операторську кабіну. Один солдат загинув, також загинув один офіцер. Ще один військовий важко поранений.

Зазначимо, що це неофіційна інформація, підтвердження якої на даний момент немає. Якщо ж інформація підтвердиться, то те, що трапилося - перший факт втрати ПЗРК "Панцир-С1" в ході бойових дій в Сирії.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...