Так Турчинову теж давали: Аваков дивно виправдався за нагородження Яценюка кулеметом "Максим"

"Я б порадив нам всім іноді деяким людям в керівництві держави, які щось роблять, дякувати, а не тільки посилати їм услід прокляття або сарказм" - пояснив міністр МВС.

Арсен Аваков. Фото:newsonline24.com.ua

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що кулеметом "Максим" був нагороджений не тільки Арсеній Яценюк під час його перебування прем'єр-міністром, а й нинішній секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександр Турчинов. Про це він сказав в інтерв'ю Укрінформу, передають Патріоти України.

"У нас багато таких кулеметів зразка 1910 року ще з часів Першої світової. І його (Арсенія Яценюка, - ред.) нагороджував, і Турчинова, і ще декого. І вважаю, що це було цілком заслужено і ніяк не шкодить інтересам держави.

Це моя пряма функція і моє право, і я ним користуюся - тут немає нічого смаженого", - сказав Аваков.

"Я б порадив нам всім іноді деяким людям в керівництві держави, які щось роблять, дякувати, а не тільки посилати їм услід прокляття або сарказм", - додав глава МВС.

Все відчутніше: Удари України по російських НПЗ роблять те, чого не зробили санкції Заходу, - Foreign Affairs

середа, 8 травень 2024, 15:59

Сили України від жовтня 2023 року завдали щонайменше 20 ударів по нафтопереробних заводах на території Росії. Українські посадовці з питань безпеки наголошують – метою цих атак є припинення постачання палива російським військовим і скорочення експортни...

Російська ДРГ намагалася проникнути на Харківщину: У ОСУВ "Хортиця" розкрили подробиці

середа, 8 травень 2024, 15:47

Диверсійно-розвідувальна група ворога чисельністю до десяти осіб намагалася проникнути на територію України біля села Пильна Харківської області. Втім, українські захисники вчасно виявили диверсантів, заявив речник оперативно-стратегічного угруповання ...