Таке враження, що по судинах тече отрута": Віра Савченко обізвала Лаврова "с#кою" і розказала, як почуває себе Надія

Головний російський дипломат пояснив, що до Надії не пускають лікарів через "її поведінку в суді".

Віра Савченко. Фото:openrussia.org

Друге голодування української льотчиці, Героя України Надії Савченко несе небезпеку незворотних змін в організмі. Незважаючи на всю небезпеку ситуації, до Савченко не допускають українських лікарів. Про це в коментарі Обозревателю розповіла сестра льотчиці Віра Савченко, інформують Патріоти України.

"Після сухого голодування Надя говорила мені: "Таке відчуття, що по судинах тече отрута". Відбувається колосальне закислення організму", - розповіла Віра. "Зараз до Надії ніхто не може потрапити, навіть лікарів не пускають. Її відвідують тільки члени "Громадської спостережної комісії". Це звичайні люди, такі ж, як і я", - додала вона.

Відповідаючи на питання ввидання, яка формальна причина у відмові від допуску лікарів, Віра пояснила: "С#ка Лавров (міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров - ред.), дочка якого живе на "загниваючому Заході", заявив: "Вона погано поводиться в суді, ось ми її і залишимо без лікарів". Цей "бог всемогутній" розповідатиме, як діяти українцям, захищати себе або не захищати".

Разом з тим Віра підкреслила: подібні випробування можуть стати причиною незворотних змін в організмі, незважаючи на те, що людина може відчувати себе краще. "Працівники СІЗО кажуть: "Все добре і прекрасно, температури немає, вона п'є і їсть суміші"- дитяче харчування, яке я їй передала. "Але у неї немає апетиту".

Про що це говорить? Коли людина так голодує, притупляється все - всі інстинкти самозбереження, відчуття. Може бути стан ейфорії, але насправді в організмі йде незворотній процес", - припустила сестра.

У цьому контексті вона розповіла: "Коли Надя протестувала в Москві, вона дійшла майже до межі, але її не перейшла. Але наші українські лікарі, які потрапили до неї, коли її виводили з голодування, сказали: "Ще одне таке голодування - і серце просто перестане функціонувати".

"Ми не станемо стороною конфлікту": У Німеччині запропонували збивати дрони над заходом України силами ППО країн НАТО

субота, 11 травень 2024, 21:44

Члени німецького парламенту від урядових "Зелених" та "Вільних демократів", а також опозиційної ХДС виступають за те, що системи протиповітряної оборони країн НАТО збивали дрони над західною частиною України, передають Патріоти України. "Це розвантажит...

"Врешті, невдахи-окупанти згоріли разом із авто": Група загарбників на багі намагалася прорвати оборону військових єгерів (відео)

субота, 11 травень 2024, 21:24

Російські війська намагалися штурмувати на багі позиції десантників 71-ї єгерської бригади. Захисникам вдалося ліквідували окупантів. Про це йдеться на сторінці бригади. Група російських окупантів на багі намагалася прорвати оборону підрозділу 71-ї єге...