Тактичний крок: Безсмертний пояснив, чому Росія може визнати "паспорти ЛНР"

Кремль готує грунт для подальших переговорів у Мінську.

Роман Безсмертний. Фото:ru.tsn.ua

З точки зору і міжнародного, і українського права можливе визнання "паспортів" та інших "документів", які на окупованих територіях друкують так звані "ДНР" і "ЛНР" - нікчемна справа, але її, в першу чергу Росія, спробує використати як козир у подальших переговорах. Про це в ефірі Громадського радіо заявив представник України на мирних переговорах у Мінську Роман Безсмертний, інформують Патріоти України.

За його словами, такі заяви терористи і Росія можуть застосовувати в інформаційній війні, видаючи за інформацію, яка нібито міститься в "секретних пунктах" Мінських домовленостей.

"Нам було відомо про те, що створюється формальна база. Я сприймаю це як тактичний крок, і підготовку до подальших переговорів у Мінську. До цього можна ставитися по-різному, але з точки зору міжнародного права - це річ необгрунтована і несерйозна. В якості аргументу, щоб потім це використовувати під час переговорів, вона діє", - зазначив Безсмертний.

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...