Тандіт пролив світло на "українських" політиків, що відвідали анексований Крим

Російські ЗМІ назвали "українськими політиками" представників невизнаних "ДНР" та "ЛНР".

Юрій Тандіт. Фото:dt.ua

Радник голови СБУ Юрій Тандіт стверджує, що російські ЗМІ назвали "українськими політиками", які відвідали окупований Крим, представників невизнаних "ДНР" та "ЛНР". Про це він заявив в ефірі одного із укранських телеканалів, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

До того ж, Тандіт підтвердив візит європейських політиків на анексований півострів.

"Ми перевіряємо інформацію з приводу громадян України (в Криму, – "24".) Можу підтвердити інформацію про те, що, згідно з нашими даними, на території Криму перебувають політики з країн зарубіжжя і Європи в тому числі", – наголосив він.

Окрім того, російські ЗМІ пошири інформацію, що нібито до Криму приїхали і українські політики. Проте за лосвами Тандіта, вони могли мати на увазі самопроголошених "посадових осіб" невизнаних республік "ДНР" та ЛНР".

Нагадаємо, російські ЗМІ повідомили, що до окупованого Криму приїхала делегація європейських політиків. Окрім того, за їхньою інформацією, до Криму завітали і українські політики.

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов одразу відреагував на повідомлення про візит "українських політиків" на територію анексованого Росією Криму.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...