​Танки, самоходки, міномети: Атаки одна за одною. Подробиці страшного обстрілу Авдіївки (відео)

Солдати на передовій зізнаються - молилися, щоб лишитися живими. Однак вогонь у відповідь відкривати начальство забороняє.

Ясинуватська розв'язка - наразі там пекло

На околицях Авдіївки бойовики ведуть вогонь із танків, самохідної артилерії та мінометів. Снаряди падають упритул до житлових будинків і несуть загрозу цивільним, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

За наказом штабу, журналістів не пускають на передній край, бо там наразі дуже небезпечно. Атаки ворога йдуть одна за одною. Бойовики намагаються взяти промзону в кільце. "Вночі по нас танки гатили, а це – АГС і міномети, 80-ки і 120-ки. РПГ начиняють гвіздками і повітряний розрив", - розповів боєць 58-ї бригади "Білий".

Поки він дає коментар журналістам, по рації передають: відкривати вогонь у відповідь заборонено. В таких умовах, без прикриття, пересуватися між позиціями стає смертельно небезпечно. Дорогу до передової бійці вже охрестили "алелею слави". На ній після нічного обстрілу не лишилося жодного цілого місця. Заразом зруйновано одразу кілька прилеглих будівель. "Мабуть, гаубиця", - припускають військові.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...