Танці на трупах: В Сирії збили російський вертоліт, пілотів вбито (фото, відео, 18+)

У мережі з`явилися фото і відео збитого під Алеппо російського гелікоптера Мі-8.

Сьогодні у Сирії був збитий російський вертоліт Мі-8. Фото: Твіттер.

Вранці 1 серпня поблизу оточеного військами Башара Асада міста Алеппо в сирійській провінції Ідліб повстанці збили російський військово-транспортний вертоліт Мі-8. Про це йдеться в повідомленнях бійців опозиції в соціальних мережах, пишуть Патріоти України з посиланням на The International Spectator.

Крім того, в мережі публікуються фотографії, на яких видно закривавлене тіло білого чоловіка і обгорілі речі з місця аварії. Повстанці стверджують, що це тіло вбитого пілота. Крах гелікоптера стався в околицях міста Серакиб.

Пізніше російські ЗМІ з посиланням на заяву Міноборони РФ підтвердили факт аварії вертольота російського контингенту в Сирії. Як уточнили в відомстві держави-окупанта, Мі-8 був збитий в результаті обстрілу з землі. Доля трьох членів екіпажу і двох офіцерів військового керівництва Росії, які перебували на борту, "невідома".

"Ми повинні бути готові": Фінляндія підвищує боєздатність через можливе вторгнення РФ

понеділок, 6 травень 2024, 10:59

Фінляндія успішно перевірила свою здатність керувати військовою економікою і почала зберігати військове обладнання за межами своїх кордонів. Оскільки Гельсінкі готуються до можливого протистояння з дедалі агресивнішою Росією, передають Патріоти Україн...

Окупанти мають артилерійську перевагу 10 до 1: Аналітики оцінили ситуацію в районі Часового Яру

понеділок, 6 травень 2024, 10:48

Головною метою Росії на 2024 рік залишається захоплення Донецької та Луганської областей, оскільки війська РФ планують наступальну операцію цьогоріч влітку. Про це повідомив командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Олександр ...