Технічна помилка: У Польщі вибачилися за карту України без Криму

Українців закликали об'єднати зусилля для поширення правдивої інформації про анексований Крим, оскільки в мережі є багато фейкових зображень, що вводить в оману багатьох користувачів.

Польське радіо показало карту України без Криму. Фото: Корреспондент.Польське радіо "Жешув" (Polskie Radio Rzeszów) вибачилася за свою помилку в зв'язку з публікацією карти України без окупованого Криму. Про це в Facebook повідомила прес-служба посольства України в Польщі, передають Патріоти України.

"Редакція визнала свою технічну помилку, вибачилася, відкинула наявність будь-якого злого умислу і невідкладно замінила карту України на правильну", - заявили в дипломатичному відомстві.
При цьому в посольстві зазначили, що по мережі "гуляє" ще багато подібних перекручених карт, що вводять в оману користувачів з інших країн.
"Важливо об'єднати зусилля українців, поляків та представників інших дружніх нам народів, щоб такі карти виявляти і невідкладно реагувати" - резюмували представники посольства України в Польщі.

Нагадаємо, в Казахстані з'явилося зображення України без Криму.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...