Тепер друзям тільки молитися: Найавторитетніший республіканець, сенатор Джон Маккейн прийняв доленосне рішення

Відомий американський політик вирішив припинити лікування онкологічної хвороби.

Джон Маккейн. Фото: Рейтерс.

Сенатор США Джон Маккейн вирішив припинити лікування від термінальної форми раку мозку, йдеться в заяві сім'ї Маккейна, поширеній в п'ятницю, інформують Патріоти України.

«Прогресуюче захворювання і невблаганне старіння винесли свій вердикт. Зі своєю звичайною силою волі він вирішив припинити лікування», - йдеться в заяві сім'ї. Вони подякували всім, хто підтримував Маккейна.
У заяві наголошується, що 81-річний Маккейн вже перевершив очікування медиків щодо того, скільки йому залишилося жити. Про захворювання сенатора було оголошено в 2017 році. Маккейн страждає від агресивної форми раку мозку - гліобластоми.

Маккейн - один з найбільш відомих політиків в США, в 2008 році він висувався в президенти від Республіканської партії. В даний час сенатор від Арізони очолює комітет з питань збройних сил сенату США. Він також колишній пілот бойової авіації, ветеран війни у В'єтнамі. Під час війни він був збитий і взятий в полон, де провів більше п'яти років.

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...

Треба закрити небо: Пісторіус попросив Швейцарію передати Україні Patriot

середа, 8 травень 2024, 17:44

Німеччина виступила з ініціативою щодо зміцнення протиповітряної оборони України. Так, нещодавно міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус попросив свою швейцарську колегу Віолу Амхерд поставити Києву систему Patriot. Однак переговори явно не привели н...