Тепер тільки в Москву? Біглого нардепа-олігарха оголосили у розшук - ЗМІ

Колишній депутат від "Волі народу" підтримав флешмоб Віктора Януковича.

Олександр Онищенко. Фото google.com

НАБУ оголосило в розшук нардепа від групи "Воля народу" Олександра Онищенка. Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на джерело в антикорупційних органах, передають Патріоти України.

"Уже оголошений у всеукраїнський розшук", - зазначив співрозмовник.

За даними джерела, 10 серпня детективи НАБУ і прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури подадуть документи в Інтерпол для оголошення Онищенка в міжнародний розшук.

Раніше заступник глави САП Володимир Кривенко повідомив, що САП готується передати ухвалу Солом'янського суду до українського бюро Інтерполу про затримання Онищенка.

Окупанти увійшли в одне із сіл біля Авдіївки, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:27

Російські окупанти увійшли в село Архангельське в районі Авдіївки, інформують Патріоти України. Як пише BILD, днями російські окупанти здійснили прорив на північний захід від Авдіївки, пройшовши 3 кілометри углиб позицій ЗСУ до селища Очеретине, і відт...

У Харкові судитимуть зрадницю, яка відповідала за "охорону здоров'я" при окупантах

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:15

До Червонозаводського районного суду Харкова передали обвинувальний акт щодо 46-річної жительки Куп'янська, яка під час окупації працювала на росіян, передають Патріоти України. Слідчі встановили, що у червні 2022 року жінка влаштувалася начальницею "о...