Теракти на новорічні свята: Посольство США в Києві застерігає іноземців від відвідин України

Американцям радять бути пильними під час відвідування святкових фестивалів і заходів, місць богослужіння та місць з великими скупченнями людей.

У посольстві американцям порадили бути пильними. Ілюстрація: Вести.

Американське посольство попереджає іноземних туристів про терористичну загрозу під час святкового сезону в Україні. Про це повідомляє прес-служба диппредставництва, передають Патріоти України.

Повідомляється, що в Україні заходи безпеки залишаються посиленими через тривалу загрозу, пов'язану з транснаціональними терористичними організаціями. Також повідомляється про загрозу з боку осіб, пов'язаних з екстремістською ідеологією.
"Екстремісти продовжують орієнтуватися на туристичні місця, торгові центри, аеропорти, клуби, ресторани, культові місця, транспортні вузли та інші вразливі об'єкти, які часто відвідують мешканці Заходу", - йдеться в повідомленні. У зв'язку з цим в посольстві радять бути пильними під час відвідування святкових фестивалів і заходів, місць богослужіння та місць з великими скупченнями людей.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...