Теракти на новорічні свята: Посольство США в Києві застерігає іноземців від відвідин України

Американцям радять бути пильними під час відвідування святкових фестивалів і заходів, місць богослужіння та місць з великими скупченнями людей.

У посольстві американцям порадили бути пильними. Ілюстрація: Вести.

Американське посольство попереджає іноземних туристів про терористичну загрозу під час святкового сезону в Україні. Про це повідомляє прес-служба диппредставництва, передають Патріоти України.

Повідомляється, що в Україні заходи безпеки залишаються посиленими через тривалу загрозу, пов'язану з транснаціональними терористичними організаціями. Також повідомляється про загрозу з боку осіб, пов'язаних з екстремістською ідеологією.
"Екстремісти продовжують орієнтуватися на туристичні місця, торгові центри, аеропорти, клуби, ресторани, культові місця, транспортні вузли та інші вразливі об'єкти, які часто відвідують мешканці Заходу", - йдеться в повідомленні. У зв'язку з цим в посольстві радять бути пильними під час відвідування святкових фестивалів і заходів, місць богослужіння та місць з великими скупченнями людей.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...