Тернопільська облрада закликала Порошенка піти у відставку та оголосити дострокові вибори

Тернопільські депутати закликали президента Порошенка добровільно піти у відставку, а Верховну Раду – прийняти закон про імпічмент і відправити у відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і генпрокурора Юрія Луценка.

Тернопільська облрада. Фото: УНІАН.

Тернопільська обласна рада звернулася до президента Петрf Порошенку та голові Верховної Ради Андрію Парубію із зверненням, в якому засуджується силова зачистка наметового табору під Верховною Радою і висунув ряд вимог політичному керівництву країни. Копію звернення, яке підтримали 33 депутати, оприлюднив на своїй сторінці активіст ГО "Автомайдан" Ігор Василів, передають Патріоти України.

"Вважаємо дії керівників силових структур під стінами парламенту 3 березня 2018 року протизаконними і підтримуємо всіх, хто вважає такі дії влади злочином", - йдеться в документі. Тернопільські депутати закликали президента Порошенка добровільно піти у відставку, а Верховну Раду – прийняти закон про імпічмент і відправити у відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і генпрокурора Юрія Луценка. Крім того депутаті висунули вимогу закрити кримінальні провадження проти членів "Руху Визволення". До звернення також включили вимогу оголосити позачергові парламентські та президентські вибори.

Найгірший результат в історії Росії: Путін знову збрехав росіянам - "Газпром" показав величезні збитки

субота, 4 травень 2024, 7:50

Російський газовий гігант "Газпром" показав чистий збиток у 629 млрд рублів (6,8 млрд доларів) за підсумками 2023 року. Це не лише перший збиток компанії з післядефолтного 1999 року, а й найгірший її результат в історії. За півроку до цього ватажок Кр...

Зона смерті: Де в Україні найбільше "зникло безвісти" російських окупантів і хто їх шукає

субота, 4 травень 2024, 7:30

Найбільше російських воєнних злочинців "зникло безвісти" в Україні у Покровському та Бахмутському районах Донецької області. На цей регіон приходиться 55% усіх окупантів, яких розшукують родичі з Росі. Відповідні дані опублікував державний проєкт "Хочу...