Терорист Плотницький п'є заспокійливе: Сурков везе в "ЛНР" наказ про його відставку

У Луганську очікується черговий приїзд кремлівського куратора "псевдореспублік", який і винесе вирок Плотницькому

Терориста Плотницького чекає відставка? Ілюстрація:24tv.ua

"Політична еліта" "ЛНР / ДНР" обговорює можливу відставку ватажка луганських терористів Ігоря Плотницького. Це питання нібито повинно вирішитися вже в найближчі дні. У Луганську очікується черговий приїзд кремлівського куратора "псевдореспублік", який і винесе вирок Плотницькому. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на допис у Facebook керівника "Інформаційного спротиву" Дмитра Тимчука.

"Услід за "ДНР", питання зміни керівництва гостро постали і в "політичних колах" "ЛНР". Активно мусується інформація про те, що відставка ватажка "ЛНР" можливо відбудеться вже зовсім скоро, - йдеться в повідомленні.

Джерела в "ЛНР" передають, що в ці дні в Луганську щосили йде підготовка до приїзду Владислава Суркова, який керує ситуацією в окупованому Донбасі з російського боку.

"Він то і розставить всі крапки в питанні, яке тримає в страху багатьох "чиновників ЛНР"", - поділилося джерело.

Нагадаємо, кілька днів тому радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк висловився, що боротьба між Плотницьким і Захарченком вийшла з-під контролю російських кураторів і стала сильно дратувати Кремль. І саме з цієї причини прийнято рішення їх прибрати.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...