Терорист Захарченко і Плотницький у пастці, - російський політолог

Врятуватися вже не зможуть.

Терористи. Фото: ЖЖ

Російський політолог Дмитро Орєшкін впевнений, що керівники сепаратистів зосередили усі сили на тому, щоб зберегти ілюзію війни на Донбасі. Про це він написав у своїй статті на сайті Новое время, повідомляють Патріоти України.

"Їм потрібно постійно підтримувати перед своїм населенням ілюзію війни. Якщо цієї ілюзії не буде, тоді люди почнуть вимагати від них якщо не покращення життя, то, як мінімум, повернення до колишніх стандартів. Відповідно, їм потрібно постійно говорити: На нас роблять замах, ми вас захищаємо, а ваша справа - затягувати паски", - пояснив політолог.

На думку Орєшкіна, питання полягає лише в тому, коли жителям Донецька нарешті набридне вірити ватажкам сепаратистів на слово. - Жителям України слухати відмовки про війну вже набридло - їх цим вже не обдуриш і словесною боротьбою не зачарувати. А для керівництва "ДНР" це життєво необхідно: щоб зберегти владу, їм потрібно підтримувати воєнне напруження на кордоні. Адже виживати треба якось, - зазначив політолог.

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...