Терористи на Донбасі зазнали серйозних втрат: Захисники України виписали квиток в один кінець 5 бойовикам, ще 6 поранені

Найбільших втрат зазнав 11 окремий механізований полк (Макіївка), підрозділи якого продовжують активно обстрілювати сили АТО і проводити диверсійно-розвідувальні дії в районі Авдіївки.

Бойовики "ЛДНР" зазнали відчутних втрат. Фото: 112.ua.

Упродовж доби 12 липня терористи "ЛДНР" втратили 11 соратників у боях на Донбасі. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Підтверджені втрати противника склали шість загиблих і п'ять поранених військовослужбовців 11 окремого механізованого полку (Макіївка) і 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 армійського корпусу (Донецьк) Збройних сил Росії, а також 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - йдеться в повідомленні.

Найбільших втрат зазнав 11 окремий механізований полк (Макіївка), підрозділи якого продовжують активно обстрілювати сили АТО і проводити диверсійно-розвідувальні дії в районі Авдіївки.

"Серед загиблих військовослужбовців полку: навідник-оператор Малютін Федір Миколайович (29.08.1989 р.н.) та кулеметник Горевий Віталій Олексійович (29.06.1996 р.н.)", - додали в розвідці.

Спецслужби Польщі виявили пристрої, які, ймовірно, призначені для прослуховування засідання уряду

вівторок, 7 травень 2024, 11:59

У Катовіце, де 7 травня мало відбутися засідання Ради міністрів Польщі, спецслужби знайшли і демонтували пристрої для підслуховування. Про це інформує Reuters, передають Патріоти України. Як зазначається, у вівторок, 7 травня, Рада міністрів Польщі зби...

"Неслась інформаційна хвиля": У ГУР сказали, чи існує загроза Україні з боку Придністров'я

вівторок, 7 травень 2024, 11:28

Для України наразі немає загрози з території невизнаного Придністров’я. Принаймні серйозної, якщо подивитись об'єктивно. Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону. Водноч...