Терористи обстрілюють наші позиції набоями, що виготовлені в... Тернополі, - Андрій Цаплієнко (фотофакт)

Звідки у російських бойовиків українське озброєння?!!

Міна з тернопільським набоєм. Фото: Фейсбук.

Проросійські терористи використовують мисливські боєприпаси, що виробляються у Тернополі. Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомляє військовий кореспондент Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України.

"Привіт, режим тиші..

Прилетіла "сепарська" вісімдесят друга з тавром "МЕЛЬНИЧУК 12". Це маркування мисливських набоїв. Саме мисливські набої використовуються у 82-мм мінах в якості вишибних зарядів.

Товар подвійного призначення, так би мовити. Отже, нічого дивного. Ніби... Крім того, що набої з маркуванням "МЕЛЬНИЧУК" виготовлені...в Тернополі.

Хтось може пояснити, як українські набої з Файного Міста потрапляють "на той бік", щоби потім вбивати наших хлопців?"

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...