Моторошні кадри: Біля озера в Тернополі знайшли мертвими дві сотні птахів (фото)

Це вже далеко не перший випадок масової загибелі птахів на озерах області за останній час.

Уздовж лівого берега озера в Тернополі знайшли загиблих озерних чайок. Про це повідомив голова громадської організації «Протидія корупції та моніторинг екології «Скала» Андрій Об'єщик, передають Патріоти України.

За його словами, на відрізку протяжністю 150 метрів знаходилися близько 100 загиблих птахів. В результаті досліджень виявилося, що птахів 200.
За попередньою інформацією, після проведення розтину виявилося, що птахи загинули в результаті отруєння. Зазначимо, що це вже далеко не перший випадок масової загибелі птахів на озерах області за останній час.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...