Народний артист України згорів у власній квартирі в Тернополі

Петро Ластівка зіграв понад 100 ролей у театрі.

На місці трагедії у Тернополі. Фото: прес-служба ДСНС.

У Тернополі у власній квартирі на вулиці Котляревського під час пожежі загинув народний артист України Петро Ластівка, якому в цьому році виповнилося 96 років. Про це повідомляє прес-служба ДСНС області, передають Патріоти України.

Повідомлення про пожежу надійшло 18 грудня об 11:07. Пожежа виникла в квартирі житлового будинку. Об 11:41 рятувальникам вдалося локалізувати вогонь, а о 11:55 повністю ліквідувати.
На місці пожежі було виявлено тіло громадянина. Крім цього, працівникам швидкої медичної допомоги передали потерпілого з ознаками отруєння продуктами горіння. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 12 м. кв.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...