The show must go on: РосЗМІ повідомили, що в Сімферополі затримали "українського розвідника"

Затриманого громадянина України називають ймовірним співробітником Головного управління розвідки Міноборони України.

ФСБ знову тероризує кримчан. Фото: Правде УРФО.

Російські ЗМІ повідомляють про затримання «українського розвідника» в окупованому Сімферополі. Про чергове затримання у Криму пише «РИА Новости» з посиланням на джерело в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

Повідомляється, що начебто співробітник головного управління розвідки Міноборони України був затриманий з гранатою, пістолетом і елементами для виготовлення саморобного вибухового пристрою у вівторок в Сімферополі.

"Затримано в Сімферополі співробітника ГУР МО України. Вилучено гранату, пістолет, елементи для виготовлення саморобного вибухового пристрою", - заявив співрозмовник агентства.

Нагадаємо,10 листопада ФСБ РФ заявила про затримання членів "диверсійної групи". За інформацією ЗМІ, затримані експерти аналітичного центру "Номос" Дмитро Штибліков і Олексій Бессарабов, а також Володимир Дудка.

Російські силовики звинуватили їх у підготовці диверсій на території півострова. Кримський "суд" заарештував їх на два місяці.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...