The Wall Street Journal розповіла, як Савченко перемогла підступного Путіна

Захист українки надав всі необхідні докази її невинуватості. Однак російський суд просто проігнорував їх.

Надія Савченко. Фото:newsonline24.com.ua

Судовий процес, який в Росії влаштували над льотчицею Надією Савченко, був спробою президента РФ Володимира Путіна принизити Україну, однак замість цього вона стала національним героєм. Про це в редакційній статті пише Wall Street Journal, передають Патріоти України з посиланням на ZN,UA.

"Суть цього показового суду полягала в тому, щоб принизити Україну. Але лейтенант Савченко замість цього стала національним героєм в Україні і навіть була заочно обрана в парламент. Коли суддя закінчив зачитувати вирок, вона заспівала українську революційну пісню і оголосила голодний протест", - йдеться в матеріалі.

"Її (Савченко, - ред.) можуть звільнити в рамках обміну полоненими, але Савченко вже закріпила за собою статус символу українського опору російському імперіалізму", - підкреслили автори.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...