This is policy, baby!: Молода дружина козака Гаврилюка поскаржилася на життя після весілля з депутатом

Ярину Хемій дратує те, що журналісти стали обговорювати розмах прес-конференції і її особисте життя.

Ярина Хемій. Фото: Фейсбук.

Молода дружина українського депутата Михайла Гаврилюка, якого називають Козаком Гаврилюком, Ярина Хемій висловилася про те, як їй складно живеться в новому, незвичному для неї, статусі публічної особи. Ярина пояснила в Facebook, що вони з чоловіком вирішили скликати прес-конференцію з нагоди весілля не заради піару, а щоб разом розставити всі крапки над "і", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Я не є людина публічна, і до останнього не хотіла давати ніяких коментарів, але вирішила підтримати чоловіка і особисто заявити про себе, щоб потім не читати "вражаючі факти" про свою персону від так званих друзів. Звісно, кожен пише про те, що йому вигідно, та я просто сподіваюся, що люди, які справді щиро радіють за нас, прочитають цей пост і зрозуміють правильно", - зазначила дівчина.

За словами дівчини, її дратує те, що журналісти стали обговорювати розмах прес-конференції.

"Ми не орендували пафосний зал для прес-конференції, щоб повідомити деталі весілля, а просто зібрали ВСІХ журналістів, які нам телефонували, в одному місці. Зробили ми це для того, щоб Михайлові не доводилось давати інтерв'ю кожному каналу чи газеті окремо. А йому це робити ДОВЕЛОСЯ БИ, бо спокою не було від того дня, коли стало відомо про весілля", - написала Ярина.

Хемій підкреслила, що захід для преси проводився в офісі "Козацької Звитяги", організації Гаврилюка. Молода дружина депутата поскаржилася, що після весілля з Гаврилюком їхній родині не було спокою від журналістів.

Нагадаємо, козак Гаврилюк одружився на 22-річній студентці одного з вузів Києва Ярині Хемій. Пишне торжество проходило в Коломиї. Молодята очікують первістка.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...