Тільки партія та борг Коломойському: Садовий вразив своєю декларативною незаможністю

При таких статках досить дивним виглядає вказана в декларації коштовна поїздка до Лондона на короткочасні курси англійської мови. Мабуть, тренування британського "прононсу" таки варті 90 000.

Андрій Садовий.Фото:Дивись.info

Мер Львова Андрій Садовий задекларував зарплату, кредит та витрати на вивчення англійської мови. Відповідний документ було оприлюднено на сайті НАЗК, інформують Патріоти України.

Як вказано у декларації, Садовий отримав за 2015 рік 107,3 тисяч гривень зарплати. До того ж він оформив позику на 80,5 тисяч гривень у "Приватбанку" та сплатив за дві тижневі поїздки до Лондона для вивчення англійської мови 90 тисяч гривень.

Також львівський мер вказав, що має право на знак "Самопомочі", набуте ще у 2006 році. Водночас усією нерухомістю родини володіє дружина Садового. Зокрема, на Катерину Кіт-Садову записані земельна ділянка площею 702 м2, житловий будинок площею 660,4 м2, а також мінівен Mersedes Benz Viano 2012 року випуску, вартістю у понад півмільйона гривень.

Окрім цього дружина львівського мера задекларувала декілька ЗМІ, серед яких "Радіо Люкс", телеканал 24 і Zaxid.net, та 49% ТОВ "Королівський двір" (кафе у Львові). Щодо доходів Садова вказала, що отримала понад 750 тис. грн зарплати у ПрАТ "Телерадіокомпанія Люкс" (холдинг, який об'єднує усі її медіактиви), майже 16 тисяч гривень допомоги з догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, понад 45 тисяч гривень на рахунку у "Приватбанку" і 15 тисяч доларів готівкою.

Також вона задекларувала кредит у "Приватбанку" на суму 114,299 тисяч гривень та 1 млн гривень за безпроцентною позикою від "Телерадіокомпанія Люкс".

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...