"Тільки про футбол": Журналістам заборонили питати у віце-прем'єра РФ Шувалова про маєтки і польоти коргів на літаках (відео)

Помічник Ігоря Шувалова проінспектував журналістів перед брифінгом.

Помічник Шувалова під час спілкування з журналістами. Скріншот.

Помічник першого віце-прем'єра уряду РФ Ігоря Шувалова заборонив журналістам на брифінгу задавати чиновнику питання з приводу антикорупційних розслідувань про численні дорогі квартири і особистий літак чиновника, повідомляють Патріоти України з посиланням на Znak.com.

Помічник віце-прем'єра, дізнавшись, що кореспондент хоче задати питання про розслідування, заявив, що Шувалов буде відповідати на питання "тільки про футбол".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що собаки віце-прем'єра РФ літають на приватному літаку вартістю $50 млн.

Хіти тижня. Аншлаги Кобзона продовжують зашкалювали третю добу поспіль: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 16 травня

четвер, 16 травень 2024, 7:50

Втрати автотранспорту ворогом б'ють рекорди. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.05.24 орієнтовно склали:

Перша критична ніч минула: Оновлено інформацію про стан Фіцо після операції

четвер, 16 травень 2024, 7:41

Фіцо добре переніс операцію . Операція прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо пройшла добре і його життю тепер начебто нічого не загрожує, заявив віцепрем'єр-міністр Томаш Тараба, передає Denník N. Тараба зазначив, що вірить у те, що Фіцо, який пере...