"Это успех!": МЗС Росії повідомило про встановлення "майже безвізу" з М'янмою

У відомстві Лаврова розповіли, що влада М'янми включила РФ у список країн, громадяни яких можуть оформити візи після прибуття в країну.

Жителі М'янми. Ілюстрація:People and Countries

Держава М'янма в Південно-Східній Азії надала безвізовий режим для громадян Росії. Про це йдеться в повідомленні міністерства закордонних справ РФ в Facebook, інформують Патріоти України.

"У липні влада Республіки Союз М'янма включила Російську Федерацію в список країн, громадяни яких можуть оформити візи після прибуття в країну через міжнародні аеропорти Янгон, Мандалай і Нейпідо", - заявили у відомстві.

При цьому в МЗС РФ дали посилання на "детальну інформацію про порядок отримання візи і повний список необхідних документів", розміщений на сайті міністерства імміграції та населення М'янми, що використовує бірманську мову.

М'янма межує з Індією і Бангладеш на заході, з Китаєм - на північному сході, Лаосом на - сході і Таїландом - на південному сході. Держава омивається водами Бенгальської затоки і Андаманського моря. Площа країни, включаючи прилеглі острови, становить 678 тис. км², довжина берегової лінії - 1930 км.

Населення М'янми становить близько 60 млн осіб, проте в останній раз повний перепис населення проводився тільки в 1931 році. Країна з 1962 року перебувала під управлінням військових.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...