"Этого не может быть!": В Кремлі відмовилися вірити в позицію Трампа щодо деокупації Криму

​Спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін заявив, що вірити словам "якогось прес-секретаря" не варто, а от свої передвиборні обіцянки Трампу доведеться виконувати.

Трампнаш став Трампненаш. Фото: ВВС.Спікер Державної думи РФ В'ячеслав Володін відмовився вірити в те, що американський президент Дональд Трамп вважає за необхідне повернути Крим Україні, пишуть Патріоти України з посиланням на Апостроф.

За словами російського чиновника, така вимога суперечить передвиборчим обіцянкам американського лідера. При цьому він вважає, що позиція була озвучена прес-секретарем Трампа, тому не варто їй вірити.

«Не треба цю тему взагалі піднімати. Якийсь там прес-секретар щось сказав. Послухайте, ще хтось щось скаже. Передвиборну програму треба виконувати, у передвиборчій програмі було все сказано – врегулювання відносин з Росією, Китаєм, боротьба з тероризмом, коли передвиборну програму будуть виконувати, буде все нормально», - сказав Володін.

Нагадаємо, раніше прес-секретар Білого дому Шон Спайсер повідомив, що Трамп очікує від Росії повернення Криму Україні, а також припинення конфлікту на Донбасі.

"Є плани і на Львів, і на Київ": Самусь оцінив, чи може РФ знову піти у наступ на великі міста

неділя, 5 травень 2024, 7:37

Директор New Geopolitics Research Network Михайло Самусь в ефірі телемарафону прокоментував слова представника ГУР Вадима Скібіцького про можливий наступ РФ на Суми та Харків. "Плани у росіян є. Плани є і на Київ, і на Львів. Оскільки вони б не починал...

Не все так просто! Обіцяну зброю Україна отримає лише влітку чи навіть пізніше, - NYT

неділя, 5 травень 2024, 7:24

Після схвалення нової програми американської військової допомоги Україна вже отримала кілька термінових поставок зброї, але із наступними партіями можуть виникнути затримки. За даними видання, минулої неділі Україна отримала партію протитанкових засобі...