​Той кого Луценко вважає своїм «цербером»: Генпрокурор призначив прокурора Рівенської області, котрий мусить знищити «бурштинову мафію»

Декілька днів тому Юрій Віталієвич анонсував, що має кандидата, котрий твердою рукою поновить законність в області на належному рівні. Побачимо. Знайомимось.

Олег СобольГенеральний прокурор України Юрій Луценко представив нового прокурора Рівненської області Олега Соболя, зазначають Патріоти України. Представлення відбулося сьогодні в місті Рівному, передає прес-служба Генпрокуратури.

Як відомо, старший радник юстиції Соболь Олег Миколайович народився 9 квітня 1972 року у Львові. У 1994 році закінчив юридичний факультет Львівського державного університету імені Івана Франка. Обіймав посади першого заступника прокурора Івано-Франківська, першого заступника прокурора Львова, прокурора Львова. З серпня 2014 по цей час обіймав посаду заступника прокурора Львівської області.

Нагадаємо, 6 липня Юрій Луценко звільнив Анатолія Ковальчука з посади прокурора Рівненської області.

"Загроза для життя й здоров'я": В угрупованні військ Хортиця розповіли про причини відходу з Бердичів

понеділок, 29 квітень 2024, 20:14

Сили оборони відійшли з Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки на більш підготовлені та захищені позиції, щоб уберегти особовий склад. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі "Донбас Реалії", передають Патріоти України. За його сл...

Ворог підтягує сили: ЗСУ стабілізували ситуацію в районі Часового Яру, але є "але", - співзасновник DeepState Погорілий

понеділок, 29 квітень 2024, 19:43

Роман Погорілий, співзасновник DeepState прокоментував ситуацію в районі Часового Яру на Бахмутському напрямку. Про це він повідомив у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Ворог намагається використати будь-яку можливість, щоб просу...