Тонкий натяк: У декого з п'яти кандидатів на зняття депутатської недоторканності є подвійне громадянство, - ГПУ

Як відомо, ГПУ внесла до ВР постанови на 5 нардепів: Євгена Дейдея і Максима Полякова з "Народного фронту", Олеся Довгого від "Волі народу", Андрія Лозового від Радикальної Партії, Борислава Розенблата від БПП і Михайла Добкіна з "Опоблоку".

Ілюстрація:http://zakarpattya.net.ua/

Деякі з п'яти народних депутатів, яких Генеральна прокуратура хоче позбавити недоторканності, мають подвійне громадянство. Про це журналістам після засідання регламентного комітету Верховної Ради сказав заступник генпрокурора - керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Вивчаємо (питання наявності подвійного громадянства - Ред.). Є підозри, що у деяких є паспорти деяких країн Європи та Близького Сходу", - сказав Холодницький.

Як відомо, ГПУ внесла до Верховної Ради постанови на 5 нардепів: Євгена Дейдея і Максима Полякова з "Народного фронту", Олеся Довгого від "Волі народу", Андрія Лозового від Радикальної Партії, Борислава Розенблата від БПП і Михайла Добкіна з "Опозиційного блоку".

Слід зазначити, що регламентний комітет дав добро на розгляд постанови в залі парламенту тільки на Розенблата, а постанову на Добкіна буде розглянуто на наступному тижні.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...