"Топаз" – такий наказ: Символ невдачі «Антимайдану» розчарований рішенням суду

Адвокат Гната Кромського вважає, що Київський районний суд Харкова дуже суворо поставився до його клієнта

Київський районний суд Харкова продовжив утримання під вартою відомого активіста "Антимайдану" Гната Кромського на прізвисько "Топаз" до 6 серпня, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Про це повідомив адвокат Кромского Олександр Шадрін. За його словами, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави продовжена на два місяці - до 6 серпня включно.

Адвокат повідомив, що під час судового засідання інші питання у справі не розглядалися. Олександр Шадрін зазначив, що справа Кромского Київський райсуд Харкова почав слухати спочатку в новому складу колегії.

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...